Doneer direct


Maak nu uw donatie over via PayPal en uw donatie is direct bij ons binnen.
Op die manier kunnen wij nog sneller helpen

Ga naar de pagina >>Word donateur


African Friends is een groep Nederlandse vrijwilligers die zich inzet om de enorme negatieve gevolgen van de Aids/HIV epidemie op het leven van kinderen te verminderen.

Word nu donateur >>Naar de shop


Door onder meer de verkoop van in Zuid-Afrika gemaakte sieraden genereren wij de benodigde fondsen.

Ga naar onze shop>>

Persberichten

Sieraden voor het goede doel


life & Cooking


Zondag liet Irene Afrikaanse sieraden zien. Deze sieraden zijn door Zuid-Afrikaanse vrouwen gemaakt. De opbrengst van deze 'juweeltjes' gaat naar de bouw van een kindertehuis.

 

Geef een kind een hengel, niet een vis


Uit "Het Spaarnenieuws"

Veel kinderen kunnen niet in hun onderhoud voorzien, omdat ze geen wezenuitkering krijgen, terwijl ze wel het leven leiden van een wees. Vaak is één van de ouders al overleden en de andere ouder stervende. En als de ouders wel zijn overleden, en er bestaat geen geboorteakte, is er ook een probleem.

lees verder >>

 

African Friends zoekt vrijwilligers


Uit "Het Haarlemsdagblad (haarlemmermeer editie)"

Nederlanders staan over het algemeen bekend als een volkje dat veel aan ontwikkelingswerk doet. In Nederland bestaan veel grote organisaties die veel geld weten op te halen voor de arme mensen. Het voelt goed om dit soort organisaties te steunen. Toch zijn er veel kleine organisaties die ook ontzettend goed werk doen, zoals African Friends. Doordat deze organisatie klein is zien de vrijwilligers direct resultaat. Dat geeft een enorme voldoening.

lees verder >>

Kwamzamo


is een kindertehuis voor kinderen die door Aids en HIV in erbarmelijke omstandigheden terecht zijn gekomen.

Sommigen van hen zijn wees. Hun gemeenschappelijke factor is dat ze zonder hulp geen menswaardig bestaan, laat staan een toekomst perspectief hebben.

lees verder >>