Doneer direct


Maak nu uw donatie over via PayPal en uw donatie is direct bij ons binnen.
Op die manier kunnen wij nog sneller helpen

Ga naar de pagina >>Word donateur


African Friends is een groep Nederlandse vrijwilligers die zich inzet om de enorme negatieve gevolgen van de Aids/HIV epidemie op het leven van kinderen te verminderen.

Word nu donateur >>Naar de shop


Door onder meer de verkoop van in Zuid-Afrika gemaakte sieraden genereren wij de benodigde fondsen.

Ga naar onze shop>>

Gewaardeerde donateur, belangstellende en ondersteuner, Graag willen wij u hartelijk danken voor hetgeen u afgelopen jaar voor onze kinderen van de opvanghuizen Kwamzamoo en Thokomala in Zuid Afrika hebt gedaan. Met de feestdagen in zicht geeft het u en ons een extra warme gedachte hen zo te kunnen helpen. Wij hopen dan ook van harte dat u en zij fijne kerstdagen zullen hebben en geluk in het nieuwe jaar. Tevens willen wij van deze gelegenheid gebruik maken u mede te delen dat African Friends Nederland het komende jaar in afgeslankte vorm door zal gaan. Wij zijn letterlijk een groep vrijwilligers die een stapje terug moeten doen. Wij zijn genoodzaakt onze activiteiten naar buiten en onze acties op locatie te stoppen. Tevens wordt het bestuur van de kinderhuizen steeds meer overgenomen door de lokale leiding hetgeen altijd het doel van African Friends is geweest . Doch op de achtergrond zal nog altijd ondersteuning worden gegeven door de initiatiefnemers met name de familie Macquet. Wij zullen dus meer onder de paraplu van onze NGO in Zuid Afrika gaan werken, uw donatie en financiële steun kunt u op dezelfde bankrekening in Nederland blijven overmaken en onze website blijft gehandhaafd. Wij hopen van harte op uw hoog nodige ondersteuning te kunnen blijven rekenen. Met vriendelijke groeten, African Friends Ineke van der Gugten, Maureen van Trappe, Frederike Macquet Visser en Ellen Daams

Kwamzamo


is een kindertehuis voor kinderen die door Aids en HIV in erbarmelijke omstandigheden terecht zijn gekomen.

Sommigen van hen zijn wees. Hun gemeenschappelijke factor is dat ze zonder hulp geen menswaardig bestaan, laat staan een toekomst perspectief hebben.

lees verder >>